Referenties

Hoe heerlijk om hier de referenties ; de lieve- en blije berichten van de bruidsparen te mogen lezen. Deze berichten geven een heldere weergave van de werkwijze van Jullie Huwelijksambtenaar.

Iedereen wil toch een gezellige, feestelijke en liefdevolle trouwspeech waarna het feest los kan barsten. Door deze terugblik, vergezeld van een prachtige foto, beleef ik de huwelijksvoltrekking telkens weer waardoor er een grote glimlach op mijn gezicht verschijnt!

 

 

Hoi Harriet,

We zijn nog steeds in de wolken. De trouwceremonie was geweldig en je had gelijk, onze band voelt nog sterker omdat we dit samen hebben meegemaakt. Dank voor je support en dat je alles bij de huwelijksvoltrekking in goede banen hebt geleid. Thank you so much dat je een gedeelte van de trouwspeech in het Engels hebt gesproken waardoor ook onze buitenlandse gasten hebben genoten. Heel veel dank dat je onze trouwambtenaar in het Wereldmuseum in Rotterdam bent geweest.

Lieve groet, Gijs en Stéphanie

Hallo Harriet,

Vielen Dank für die wundervolle Zeremonie. Sie hat sowohl uns als auch unseren Gästen sehr gefallen und uns berührt. Wir sind derzeit noch in unseren Flitterwochen, senden Dir aber Bilder zu sobald wir zurück in Deutschland sind!

Liebe Grüße, Rebecca & Sven

 

Toen ik in de zomer van 2017 Harriët voor het eerst als trouwambtenaar meemaakte wist ik het zeker. Als wij  gaan trouwen is Harriët de enige die  de trouwceremonie zou maken zoals wij zijn! 

Voorafgaand aan onze grote huwelijksdag hebben we eerst een ontmoeting gepland. Het was natuurlijk ontzettend belangrijk dat wij een goede klik hadden. Na de eerste 5 minuten was Sander al om, “Wat een lieve, betrokken en spontane vrouw! Ik heb er alle vertrouwen in.” zei Sander. 

Ongeveer twee weken voor de bruiloft kwam Harriët bij ons thuis langs om uitgebreid het verhaal te horen over hoe we elkaar ontmoet hadden, hoe we in het leven staan, hoe onze reis er samen tot dus ver uit zag en waarom we zoveel van elkaar houden. Een diepgaand gesprek, maar heel ontspannen, vertrouwd en met een grote glimlach. 

Eindelijk was de trouwdag daar! 11 november, bij een prachtig strandpaviljoen, fantastisch gestyled door We Love Texel en met alle mensen om ons heen die we lief hebben. 

Een onvergetelijke trouwceremonie waar we nog heel vaak aan terug denken. Ook onze gasten waren erg onder de indruk van de wijze waarop Harriët als trouwmevrouw, de ceremonie voltrok. Harriët heeft de gave om van een verhaal dat alle kanten op schoot (want tja.. een reis van 7 jaar samenvatten gaat niet altijd gestructureerd) een beeldende trouwspeech te maken, waarbij alles wat voor ons belangrijk is een bijzondere plek kreeg. Met een lach, een traan, een gekke anekdote en vooral heel veel liefde. Dankzij Harriët een Trouwdag om nooit te vergeten! 

Liefs Sander en Marinka

 

 

Lieve Harriet,

Enorm bedankt voor je fantastische input tijdens de voor ons onvergetelijke trouwdag!!!
Alle gasten waren unaniem fan van jou als onze trouwambtenaar! Ondanks al ons gesnotter wist jij er een gesmeerde huwelijksceremonie van te maken. Mede dankzij jou was onze trouwdag een dag om nooit te vergeten. De wijze waarop jij de gehele ceremonie ons en onze gasten wist mee te nemen in een prachtig gevoel is ongeëvenaard. Er is nog lang na gesproken over jou als onze Trouwmevrouw; we wensen ieder bruidspaar zo'n geweldige ervaring toe. We hebben met de kids tot in de late uurtjes genoten van een heerlijk Trouwfeest.
Dikke kus van ons allen, JA plus kids