Referenties

Hoe heerlijk om hier de referenties ; de lieve- en blije berichten van de bruidsparen te mogen lezen. Deze berichten geven een heldere weergave van de werkwijze van Jullie Huwelijksambtenaar.

Iedereen wil toch een gezellige, feestelijke en liefdevolle trouwspeech waarna het feest los kan barsten. Door deze terugblik, vergezeld van een prachtige foto, beleef ik de huwelijksvoltrekking telkens weer waardoor er een grote glimlach op mijn gezicht verschijnt!

 

 

Liebe Harriet,
Wir möchten uns noch einmal bei dir bedanken. Deine Rede war großartig! Witzig,unterhaltsam und emotional, einfach perfekt!
Wir denken jeden Tag an die Hochzeit zurück und sind überglücklich.
Wir wünschen dir alles Gute und bedanken uns von ganzem Herzen!
Liebe Grüße aus Deutschland,
Kimi und Matthies

Wij hebben echt genoten van onze Trouwdag en vonden jouw bedrage als trouwambtenaar ook helemaal perfect! Erg leuk hoe je onze verhalen hebt verwerkt in de trouwspeech en ook hoe je onze oudste dochter Hannah betrok bij de huwelijksceremonie. Dit maakte het heel speciaal voor haar en voor ons. De sfeer zat er meteen goed in en we hebben daarna nog een prachtig huwelijksfeest gehad! Dankjewel!

 

Lieve Harriët,

Wat hebben wij ervan genoten dat wij jou gekozen hebben als onze trouwambtenaar van Gooise Meren. Jouw geweldige trouwspeech bij de huwelijksceremonie in stadhuis Naarden: we hadden het niet mooier kunnen wensen!

Heel veel dank dat je onze Trouwmevrouw wilde zijn, een blijvende herinnering.

Veel liefs, Thijs en Magali

Lieve Harriet, Onze trouwdag is weer voorbij en het gewone leven is weer begonnen. Maar wat kijken wij terug op een geweldige huwelijksvoltrekking. Mede door jouw als leuke trouwambtenaar mogelijk gemaakt... Met als grote verrassing dat Mark Dakriet "onze song" kwam zingen. Fantastisch
Onwijs bedacht voor alles. Ook onze dochter die de trouwringen mocht geven deed het super goed.
Lieve groetjes,
Co en Yvonne en natuurlijk Fem