Referenties

Hoe heerlijk om hier de referenties ; de lieve- en blije berichten van de bruidsparen te mogen lezen. Deze berichten geven een heldere weergave van de werkwijze van Jullie Huwelijksambtenaar.

Iedereen wil toch een gezellige, feestelijke en liefdevolle trouwspeech waarna het feest los kan barsten. Door deze terugblik, vergezeld van een prachtige foto, beleef ik de huwelijksvoltrekking telkens weer waardoor er een grote glimlach op mijn gezicht verschijnt!

 

 

Beste Harriët,

We willen je graag nog bedanken voor het voltrekken van ons huwelijk. We zijn ontzettend tevreden over hoe onze trouwceremonie is verlopen. We hebben gelachen, genoten en je hebt niets teveel of te weinig verteld.
Niet alleen wij als bruidspaar waren zeer tevreden. We hebben erg veel lovende reacties gekregen van onze families en vrienden die in het gemeentehuis bij ons huwelijk aanwezig waren. Gasten die al zoveel huwelijksceremonies hadden meegemaakt, zeiden dat dit één van de beste was die zij hebben meegemaakt.

Lieve groet, Dennis en Elize

 

Lieve Harriët,

Bedankt dat jij onze trouwambtenaar of trouwmevrouw wilde zijn bij ons huwelijk aan zee. Tijdens de voorbereidingen had je al snel goed door hoe wij de huwelijksceremonie wilden hebben. Fijn dat het voor jou ook geen probleem was om een keer naar ons toe te komen. De huwelijksvoltrekking was romantisch, lief en persoonlijk. We kijken er nog heel vaak met goede herinneringen op terug. Bedankt voor je lieve woorden.

 

Patrick & Moniek Hollenberg

Hallo Harriët,

Via deze weg willen wij jou nogmaals bedanken voor het compleet maken van onze bruiloft. Jouw mooie en lieve gesproken woorden bij onze huwelijksvoltrekking, met veel humor overgebracht aan ons en onze gasten heeft 1 september 2018 tot een onvergetelijke dag gemaakt.

Onze gasten vonden je als onze Trouwmevrouw geweldig en wij ook, ze hadden nog nooit z'n leuke, mooie en persoonlijke huwelijksceremonie bijgewoond. Volle lof voor jou.

Nogmaals dank, lieve Harriët.

Veel liefs, Bram, Mandy, Milan en Vajèn Grosman.

Lieve Harriet, alleen al voor jouw prachtige glimlach wil je jou als trouwambtenaar. Een lach met zoveel warmte, liefde en geruststelling waardoor je weet dat als die glimlach op jou mooiste dag aanwezig is..... alles goedkomt. En dat was ook helemaal waar! Ontroerend hoe je dingen noemt en een goed onderscheid maakt tussen onderwerpen waar je langer bij stil moet staan en waar je kort bij stil moet staan maar toch genoemd moeten worden.

Hieruit blijkt wel hoe ervaren en goed je bent met woorden.

Bij een trouwdag vol spanning krijg jij het voor elkaar dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Je hebt oog voor detail en maakt de dag  en met name de huwelijksvoltrekking echt persoonlijk.

We willen je via deze weg heel erg bedanken voor je fantastische trouwspeech bij Paal 17 op het strand van Texel en weet dat je voor altijd een plekje in ons hard hebben veroverd.  

Liefs familie de Jonge