Referenties

Hoe heerlijk om hier de referenties ; de lieve- en blije berichten van de bruidsparen te mogen lezen. Deze berichten geven een heldere weergave van de werkwijze van Jullie Huwelijksambtenaar.

Iedereen wil toch een gezellige, feestelijke en liefdevolle trouwspeech waarna het feest los kan barsten. Door deze terugblik, vergezeld van een prachtige foto, beleef ik de huwelijksvoltrekking telkens weer waardoor er een grote glimlach op mijn gezicht verschijnt!

 

 

Wij zijn 14-09-2019 getrouwd op Texel bij paal 19 zusje. Wij kregen de naam door van Harriet als trouwambtenaar voor een onvergetelijke trouwceremonie op het strand.

Na een leuk kennismakingsgesprek voelde het meteen goed. Op onze trouwdag zelf hebben we zo genoten van de huwelijksvoltrekking. Het was losjes, relaxed en mooi. Wat is Harriët een lieve Trouwmevrouw die echt zeker alle sterren van de hemel verdiend. Ze heeft zo’n mooie stem om naar te luisteren en alles kon en ging ontspannen om met de aankomst van onze kinderen, te paard over het strand en alles wat er verder nog bij kwam kijken en anders was dan normaal.

Ze betrok de kinderen erbij en wij hebben zoveel complimenten gehad van de gasten. Echt top.

Lieve Harriet je bent echt een aanrader als huwelijksambtenaar voor iedereen die nog gaat trouwen! Je doet het helemaal super en wij koesteren deze prachtige herinnering aan onze trouwdag op Texel.

Liefs Martijn en Patrica

 

Na onze eerste kennismaking hebben we gelijk een goed gevoel gekregen bij Harriët. Zij brengt enorm veel positieve energie en enthousiasme, waardoor je nog meer naar je Bruiloft gaat uitkijken. Het bijzondere van Jullie Huwelijksambtenaar Harriët vinden wij dat zij ons na twee afspraken al heel goed kon inschatten hoe wij zijn als persoon en wat wij wilden tijdens de huwelijksvoltrekking. Sterker nog, zij kon op basis hiervan mijn bruidsjurk beschrijven zonder deze gezien te hebben.

Kortom, heel veel dank dat jij precies de huwelijksvoltrekking verzorgd hebt, hoe wij het voor ogen hadden en daardoor tevens bijgedragen hebt aan onze onvergetelijke Trouwdag.

Harriët, nogmaals heel erg bedankt!

 

Hi Harriët,

We wilden je bij dezen nog even bedanken voor de super mooie trouwdag die je ons bezorgd hebt. Zowel het kennismakingsgesprek als de huwelijksceremonie zelf waren echt heel fijn. Je hebt er wat moois van gemaakt, zodat het echt bij ons paste. Dankjewel! 

Gr. Chris en Robin

 

Hi Harriet , Mark and I remain extremely happy with the service and kindness that you provided. Thank you for your advice, warmth and a wonderful ceremony in English and Dutch. 

Thanks again and kind regards, Jenny & Mark Welle