Referenties

Hoe heerlijk om hier de referenties ; de lieve- en blije berichten van de bruidsparen te mogen lezen. Deze berichten geven een heldere weergave van de werkwijze van Jullie Huwelijksambtenaar.

Iedereen wil toch een gezellige, feestelijke en liefdevolle trouwspeech waarna het feest los kan barsten. Door deze terugblik, vergezeld van een prachtige foto, beleef ik de huwelijksvoltrekking telkens weer waardoor er een grote glimlach op mijn gezicht verschijnt!

 

 

Beste Harriet,

Net geland op zonnig Ibiza voor onze huwelijksreis, dus het grote nagenieten kan beginnen.
Je krijgt vast en zeker wekelijks dit soort mails maar dat houdt ons niet tegen... Enorm bedankt voor je fantastische input tijdens de voor ons onvergetelijke trouwdag!!!
Alle gasten waren unaniem fan van jou als onze trouwambtenaar! Ondanks al ons gesnotter wist jij er een gesmeerde huwelijksceremonie van te maken.
We hebben met de kids tot in de late uurtjes genoten van een heerlijk Trouwfeest.
Dikke kus van ons allen,

JA plus kids

Lieve Harriët,

Wow! Wat heb je ons huwelijk 8-sept-2017 liefdevol voltrokken met een prachtig verhaal!
De voorbereidingen waren ook erg prettig, je had goede tips waar we zeker iets mee gedaan hebben.

Het handje van onze zoon (1,5jaar) Milan in het trouwboekje vinden wij erg leuk, dit zijn van die leuke spontane acties. We kijken terug op een fantastische trouwdag waar jij zeker een hele grote bijdrage aan geleverd hebt.

Super bedankt! veel liefs Jasper en Chantal

Dearest Harriet,

Thank you so much for being a part of our special day! We couldn't thing of a better Wedding Officiant to marry us. It was fantastic.

Much Love Kim & Brad

Beste Harriet,

We wilden je hartelijk danken, het was geweldig!!

Hartelijke groet S en N